Usposabljanje o digitalnih platformah

V okviru Akademije zKNB organiziramo brezplačno Usposabljanje o digitalnih platformah. Delavnica bo potekala 26. oktobra 2021, z dodatnim pomožnim terminom 27. oktobra 2021.

Izobraževanje je namenjeno izključno predstavnikom nevladnih organizacij, ki delujejo na področju javnega zdravja ali preventive. Namen izobraževanja je pridobiti oziroma nadgraditi znanja in veščine glede uporabe digitalnih platform za organizacijo on-line dogodkov, ustvarjanje interaktivnih vsebin, in virtualizacijo projektnega dela in sestankovanja. Trening je zasnovan z namenom, da se udeleženci naučijo uporabljati digitalna orodja in njihove osnovne ter tudi naprednejše funkcije za večjo učinkovitost in interaktivnost pri virtualnem delu in dogodkih. V okviru usposabljanja bodo udeleženci praktično aplicirali pridobljeno znanje in se spoznavali z različnimi orodji s poudarkom na utrjevanju digitalne pismenosti.

Izobraževanje bo vodila Katja Čič, ki je svoje izkušnje v svetu javnega zdravja začela zbirati v letu 2014, ko se je pridružila Društvu in kasneje še Zvezi študentov medicine Slovenije. Več let je opravljala različne funkcije v IFMSA, med drugim je opravljala delo direktorice komiteja za javno zdravje in služila kot uradnica za zvezo s SZO. Trenutno je zaposlena pri zKNB in pri Mednarodni zvezi za zdravje mladih YHO, ter je članica usmerjevalnega odbora GHWN Youth Hub in certificirana trenerka mehkih veščin. Z digitalnimi orodji je v zadnjih treh letih izvedla že več kot 200 ur virtualnih treningov z interaktivnimi vsebinami.

Izobraževanje bo potekalo v prostorih Impact Hub Ljubljana na Slovenski cesti 56, v torek, 26. 10. 2021 od 11:30 do 14:30. (Pomožen termin v primeru velikega števila prijav je v sredo, 27. 10. 2021 od 11:30 do 14:30.)

Prijave zbiramo do četrtka, 21. 10. na tej povezavi.

Izobraževanje se organizira v okviru projekta Ker alkohol ni mleko – zagovorništvo na področju alkoholne politike, ki je podprt s sredstvi Programa »Active Citizens Fund« (ACF) v Sloveniji 2014-2021.

PRILOGA: Vabilo na izobraževanje

Deli s prijatelji:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Novice

Preberite tudi