Izobraževanje o upravljanju družbenih omrežij

Izobraževanje o upravljanju družbenih omrežij

V okviru Akademije zKNB organiziramo brezplačno Izobraževanje o upravljanju družbenih omrežij. Usposabljanje bo potekalo 10. junija 2021, vodila pa ga bo Tina Kranjec.

Izobraževanje je namenjeno izključno predstavnikom nevladnih organizacij, ki delujejo na področju javnega zdravja ali preventive. Namen izobraževanja je pridobiti znanje in veščine na področju učinkovitejše rabe družbenih omrežij, izboljšanje zagovorniških aktivnosti v medijih in na družbenih omrežjih, večja odmevnost zagovorniških aktivnosti in večji dejanski doseg sporočil akcij in kampanj.

Izobraževanje bo vodila Tina Kranjec, direktorica Agencije za družbeno odgovornost ADO, ki deluje na področju učinkovite komunikacije družbeno odgovornih tematik. Tina že več kot 15 let aktivno deluje na področju marketinga in spletne komunikacije. Svoje izkušnje je vrsto let nabirala v marketinških agencijah, danes pa v okviru agencije ADO svetuje tako velikim kot manjšim podjetjem in organizacijam. Vodila je različne marketinške projekte za nevladne organizacije, med drugim tudi projekt Ker alkohol ni mleko, projekte v okviru Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija (No Excuse Akademija, No Excuse Aktivisti, No Excuse Zagovorniki), Slovenske agencije za mlade – SLOAM, SNCDA in SIA.

Izobraževanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM v četrtek, 10. 6. 2021 od 10.30 do 13.00.

Prijave zbiramo do srede, 2. 6. na tej povezavi.

Izobraževanje se organizira v okviru projekta Ker alkohol ni mleko – zagovorništvo na področju alkoholne politike, ki je podprt s sredstvi Programa »Active Citizens Fund« (ACF) v Sloveniji 2014-2021.

PRILOGA: Vabilo na izobraževanje

Deli s prijatelji:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Novice

Preberite tudi